Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Sereni-T 

Sereni-T

Theemelange op basis van groene thee (Sencha) en kruiden. Werkt ondersteunend bij de aanpak van rosacea en kapperseczeem. De Sencha groene thee is afkomstig uit Japan. De theeblaadjes worden gestoomd en hebben een milde en malse smaak. De groene thee bevat hoge gehaltes aan vitamine C, heeft een sterke antioxidant werking (pakt dus vrije radicalen aan). Kamille werkt ontstekingsremmend en hydraterend. Rode klaver bevat isoflavonen, werkt ondersteunend, bloedzuiverend en anti-inflammatoir (tegen roodheid).

 

70 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

75 C°

 

2-3 minuten trekken

 

Bevat cafeïne

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!